mirc

Eskiden bayağı kalabalık kullanıcı kitlesine sahip olan miRc-e artık eskisi kadar rağbet olmamakta. Buna sebep olarak sanal ortamın teknoloji alanındaki hızlı gelişimi başlıca sebep olsa da; asıl neden sanal ortamda  sohbet edecek kitlenin bu tür sohbet siteleri adına geliştirilmiş yeni siteler,çok sayıdaki sohbet siteleri,sosyal iletişim ağlarının kendi aralarındaki yine sohbet edebilmelerine olanak sağlayan yazılımlar adına imkanlar sağlamasıdır. Lakin şu bir gerçektir ki; iRC kendi başına gelmiş geçmiş şimdiye kadar ki tüm zamanların, en iyi chat sohbet aracı olmuştur.Bu isim çatısı altında kullanılan program ve yazılımın ayrı ayrı site ve sohbet odalarında kullanılması da sanalın ne kadar ve gelişken olduğunu gözler önüne sunmaktadır.Programdaki komu yazılımları şimdilerde kullanılan sosyal medya iletişim ağlarından çok farklı olsa da,sohbet odalarının kendi güvenlik sistemlerini sanki ev ve iş yerlerine kurdukları güvenlik önlemlerine benzer bir kullanım sistemi olmaktadır.   Kullanıcıların bu program da kendi IP(Ay-Pi) adresleriyle bağlanmasının yanı sıra,bazı kullanıcılarında farklı IP adreslerini kendi adresleri gibi gösterip sohbet odalarına katılabilmesi bu tür sohbet programlarının güvenlik kontrollerini nasıl takip edebilmeleriyle alakalıdır….     Yazının devamı olacaktır . . .

Etiketler:

Bu yazı toplamda 2512 kişi tarafından görüntülendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Biz Kimiz?

Dünyanın her bölgesinden insanın sohbet etmek, yeni arkadaşlıklar kurmak için tercih ettiği sohbet sitesi. Binlerce insanın bir araya geldiği global sohbet odalarında sizlerde yerlerinizi alarak yeni sohbet arkadaşlıkları kurun. Sohbetinizi ilerleterek, yeni aşklara yelken açın. Boş zamanlarınızı, yalnız geçirdiğiniz zamanları daha dinamik şekilde değerlendirin.

Bu sitedeki tüm metin, resim, tasarım, yazılım ve içerikler telif hakları kapsamındadır. Bu sitedeki tüm bilgiler değiştirilebilir.

© 2019 Tüm Hakları Sakıldır.
www.sekershell.com