Recep ivedik 4 mahkemelik oldu

Camasirhane film den yapilan yazili aciklamada : Recep ivedik 4 filminin yapimsirketi camasirhane film filmin dagitim sirketi olarak tiglon/murat akyürek ile anlasmisti dagitim sirketinin sinema gelirlerini onun adina toplamakla gorevlendirilmisti bunun karsiligi olarakta Tiglon/murat akyürek yüzde 5 üzerinden dagitimci komisyonunu alacakti.Fakat Tiglon/murat akyürek yapim sirketi camasirhane filme ait olan gelirlerin tamamini cesitli finans kuruluslarina kendi borcu karsiliginda sinemalardan tahsis ettirmistir. Bu konuda Tiglon/murat akyürekin finans kuruluslarina hakki olmadigi halde verdigi tahsil (temlik) yetkisi camasirhane film ve tiglon arasinda yapilan sözlesmesinde acikca yayimlanmisti tiglon/murat akyüreh uzerinde tasaffruf hakki olmayan ve tum tasarruf hakki acikca yapim sirketi camasirhane filme ait olan 25 milyon tl yi sözlesmeye aykiri sekilde rizamiz disinda ve hakki olmadigi halde kendisinin ve sirketinin cikarlari icin kullanmistir denildi.

Etiketler:

Bu yazı toplamda 414 kişi tarafından görüntülendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Biz Kimiz?

Dünyanın her bölgesinden insanın sohbet etmek, yeni arkadaşlıklar kurmak için tercih ettiği sohbet sitesi. Binlerce insanın bir araya geldiği global sohbet odalarında sizlerde yerlerinizi alarak yeni sohbet arkadaşlıkları kurun. Sohbetinizi ilerleterek, yeni aşklara yelken açın. Boş zamanlarınızı, yalnız geçirdiğiniz zamanları daha dinamik şekilde değerlendirin.

Bu sitedeki tüm metin, resim, tasarım, yazılım ve içerikler telif hakları kapsamındadır. Bu sitedeki tüm bilgiler değiştirilebilir.

© 2019 Tüm Hakları Sakıldır.
www.sekershell.com